Trash the dress: Foto

Este o sedinta foto suplimentara, ce se desfasoara dupa nunta, astfel incat mirii sa se simta in largul lor, liberi de stresul evenimentului. Este o idee trasnita si simpatica la care se poate lucra uneori chiar o zi intraga pentru a prinde toate fazele de lumina si pentru imortaliza cele mai sugestive momente.

Locatia potrivita pentru TRASH THE DRESS este particulara fiecarei perechi. Ea poate reflecta pasiunile, placerile mirilor, ceea ce ii face sa se simta in largul lor, dar mai ales ofera fotografului posibilitatea de a specula artistic mediul ales.

Sesiunea foto TRASH THE DRESS dureaza o zi (poate dura pana la 6 ore). Sedinta foto poate avea loc in diverse locatii.

Rezultatul va fi un pachet foto cuprins intre 50-200 de fotografii editate profesional cu efecte (alb-negru, sepia, alb-negru si color) si corectii de lumina si culoare, crop si contrast. Fotografiile vor fi predate pe un DVD personalizat in termen de minim 30, maxim 60 de zile lucratoare de la data sedintei foto Trass the dress.

* Daca mirii doresc ca sedinta sa aiba loc la mare sau munte atunci se achita contravaloarea transportului pana la locatia respectiva. Biletele de intrare la locatiile unde se fac fotografiile sunt suportate de miri.

Pretul unei sedinte foto TRASH THE DRESS este 800 lei.
Pentru mirii al caror fotograf la nunta am fost eu, pretul sedintei este 700 lei.